vrijdag 14 november 2014

Hoe maak je een serieuze boodschap aantrekkelijk?

Na alle recente ophef over angstzaaiende "crimiclowns" had Enchede de afgelopen 48 uur de premierre van een "vredesclown".  Vanaf afgelopen woensdagmiddag tot vanmiddag 12 uur had Hebbes Abraha zijn tent opgeslagen op het grote Van Heekplein waar op dinsdag en zaterdag de kramen van centrale warenmarkt van Enschede staan opgesteld. Daar gaat hij op de foto met voorbijgangers en maakt kinderen aan het lachen.Maar zoals een echte clown betaamt houdt hij ons ook een spiegel voor. Hebbes Abraha heeft een missie. Voorbijgangers roept hij op tot het vormen van een "Wereld-eenheid-redding-team". Een team om wereldleiders te laten praten over de werkelijke problemen van deze tijd: armoede, crisis en onrust.Op de borden vóór hem staat het volgende te lezen:

Lieve wereld bevolking:

vandaag is zowel voor Nederland als voor de wereld een bijzondere, historische dag.
Want: ik heb ontdekt, hoe onze wereld makkelijk, snel en prakties uit deze angstig donkere tijden kan komen. Met gezamenlijke oplossingen van de armoede, de economische crisis en de onrust over de hele wereld.

Dus ik doe deze oproep wereldwijd:
Naar bijzondere mensen om dit bijzondere team te gaan vormen. Dit is ook de enige optie dat onze wereld met collectieve oplossingen komt en snel.

Hoe zal dit team de armoede en economische crisis van deze aarde snel laten verdwijnen?
Door: aan de wereld rijken uit te nodigen om gezamenlijk te gaan investeren.
Zodat: met het collectieve geld, overstromingen, armoede en de economische crisis van deze aarde heel snel zal verdwijnen. Om ook nooit meer nog te verschijnen.

Hoe zal dit team, over de hele wereld vrede brengen?
Door: uit te nodigen, alle wereld leiders, in welke hoedanigheid dan ook, om gezamenlijk een dialoog aan te gaan, zodat de belangen, wensen en vrede van de wereldbevolking door tussenoplossingen tot stand word gebracht.
Door: uit te nodigen, alle geestelijke leiders van alle geloven, zodat ze gezamenlijk in harmonie voor vrede te gaan binnen en ook de wereldbevolking voorlichting te geven, over de inhoud van elk geloof.
Door: van/aan iedere burger, jong en oud de wensen over vrede van de hele wereldbevolking te verzamelen.
Zodat heel snel over de hele aarde rust en vrede zal komen.

Kijk en ontdek mijn puzzel.
Op facebook/youtube naar: HEBBES ABRAHA 
De titel = GOT IT
Draaitijd = 05:30 min
mijn gmail adres = gotithebbes(at)gmail.com

Alvast heel erg bedankt.


1 opmerking: